Industriële overkapping om aanhangers en gereedschappen te plaatsen

Industriële overkapping voor bedrijven

Bedrijven worstelen vaak met de beschikbare ruimte. Veel ondernemers weten daarover mee te praten. Inpandig zijn de mogelijkheden om ruimte te creëren vaak beperkt. Op het buitenterrein daarentegen zijn er voldoende opties. Uiteraard mogen de kwetsbare materialen niet aan weer en wind worden blootgesteld.

Buitenopslag.nl heeft passende en betaalbare oplossingen voor beschermde opslaglocaties uw buitenterrein. De industriële overkapping is daar een goed voorbeeld van.

Toepassingen van de industriële overkapping

Buitenopslag.nl levert (en plaatst) overkappingen voor bedrijven. Deze worden bijvoorbeeld ingezet voor de opslag van: lege pallets, bulkgoederen, transportmiddelen, fietsen, afval, gereedschappen, verhuurmaterialen, halffabricaten en gasflessen.

Door de goederen/ materialen onder de overkapping te plaatsen, worden deze in de meeste gevallen voldoende tegen weersinvloeden beschermt. Zo blijft de kwaliteit en de waarde gewaarborgd. De overkapping geeft het buitenterrein tevens een fraai aanzicht. Een gestructureerde buitenopslag is het visitekaartje voor uw bedrijf.

De industriële overkapping als een slim alternatief

Verhuizen naar een andere bedrijfslocatie, een nieuwe hal laten bouwen of een externe locatie huren, het zijn vaak kostbare oplossingen om over meer ruimte te beschikken. De overkapping van Buitenopslag.nl is een voordeliger en sneller te realiseren alternatief. Een industriële overkapping is ook een interessante optie in vergelijking tot een Romneyloods, containeroverkapping of opslagtent.

Standaard of maatwerk overkappingen voor bedrijven

Buitenopslag.nl biedt overkappingen in vele maten. Naast een aantal veel gekozen standaard overkappingen is het mogelijk om maatwerk te leveren. Samen met u kijken wij wat de meest gunstige afmetingen zijn. Bij iedere overkapping heeft u keuze uit meerdere uitvoeringen en accessoires.

Korte levertijden en offerte aanvraag

Een systeem overkapping bij uw bedrijfspand is snel te plaatsen. Om een betrouwbare planning te kunnen geven, inventariseren wij graag uw wensen en bekijken de (montage)omstandigheden ter plekke. Aan de hand van deze gegevens ontvangt u een nauwkeurige prijs en levertijd. Desgewenst kunnen wij u (gedeeltelijk of volledig) ondersteunen met een meldingsplicht of lichte bouwvergunning.

IJZERSTERKE KENMERKEN
  • Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  • Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  • Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  • Korte levertijden
  • Modulair systeem
  • 5 jaar garantie op constructie en montage
  • Levering in uw huiskleur is mogelijk
  • Talrijke accessoires leverbaar
  • Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning